10 Ağustos 2008 Pazar

Patatesli Tavuk Kanatları

.

TARİFE YORUM YAZ

Patatesli Tavuk Kanatları

Malzemeler:
Yarım kg. tavuk kanadı
2 domates
2 biber
6 mantar
2 diş sarımsak
3 patates
biberiye
tuz, tane karabiber
sıvıyağ



Hazırlanışı:
Dometesi 6 parçaya kesin.Mantarları ortadan 2'ye kesin.Patatesler kçük boy ise bütün olarak kalsın.Biberleri kesin. Karıştırma kabına yüm sebzeleri,tavuk kanatlarını,biberiye,tuz ve karabiber ilave edip tüm malzemeleri elinizle ile harmanlayın. Fırın poşetine tüm malzemeleri alın.Fırın poşetinin ağzını bağlayın.Fırın tepsisine alın. Önceden ısıtlmış olan 180 dercelik fırında pişirin. Servis tabağına poşetten çıkartarak alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...