11 Temmuz 2010 Pazar

Tavuk Göğsü

.

TARİFE YORUM YAZ


Tavuk Göğsü
Tavuk Göğsü

Malzemeler,

* 3 türk kahvesi fincanı un
* Yarım paket margarin
* 1 litre süt
* 3 türk kahvesi fincanı şeker
* Tarçın üzerine serpmek için



Hazırlanışı,

1. Tencerede yarım paket margarini eritiyoruz.
2. Üzerine 3 kahve fincanı un ilave ederek, 2 -3 dakika kavuruyoruz.
3. Süt ve şekeri aynı anda tencereye ilave ediyoruz.
4. Unun topaklanmaması için mikserle yüksek devirde çırpıyoruz.
5. Katılaşana kadar sürekli karıştırıyoruz.
6. Islak borcama döküp, buzdolabında 1 saat kadar bekliyoruz.
7. Üzerine tarçın serpip, dilimleyip servis yapıyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...