11 Eylül 2010 Cumartesi

Fesleğen Soslu Sıcak Kanepe Tarifi

.

TARİFE YORUM YAZ

Fesleğen Soslu Sıcak Kanepe Tarifi
Fesleğen Soslu Sıcak Kanepe Tarifi

Malzemeler:

  • Tost Ekmeği
  • 4 Domates
  • 1 Tutam Fesleğen
  • Beyaz Peynir
  • Kaşar Peyniri
  • Çedar Peyniri
  • 1 Diş Sarımsak
  • Zeytinyağı



Hazırlanışı:
Fesleğeni, sarımsağı ve zeytinyağını doğrayıcıdan geçirip sos haline getirin. Domatesleri dilimleyin. Peynirleri küçük küpler biçiminde doğrayın. Tost ekmeklerini fırın tepsisine dizin. Ekmeklerin üzerine domates dilimlerini yerleştirin.

Domatesin üzerine peynir küplerinin karışımından koyun. Hazırladığınız fesleğenli sosu ekmeklerin üzerlerine serpin. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...