10 Ekim 2010 Pazar

Tavuklu Bezelye Çorbası

.

TARİFE YORUM YAZ

Tavuklu Bezelye Çorbası


Malzemeler :

  • 1 parça tavukgöğsü
  • 3 çorba k. un
  • 1 su b. süt
  • 1 su b. bezelye
  • Tavuk suyu
  • Tarhun otu
  • Sıvıyağ


Hazırlanışı :

1 parça tavuk göğsünü haşlayın.Haşlanan tavuk göğsünü küp olarak esin.Tencereye sıvıyağı alın.Üzerine un ilave edin ve unu kavurun.Un kavrulduktan sonra üzerine tavuk suyu ve 1 su bardağı sütü alın.

Karıştırmaya devam edin.Daha sonra üzerine tavuk etini ilave din.Daha sonra tencereye sıcak su ilave edin çorbayı pişirmeye başlayın.Çorbayı servis tabağına alın.Üzerine tarhun otu ilave edip sıcak olarak servis edin.
samanyoluhaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...