19 Kasım 2010 Cuma

Kabak Tatlısı

.

TARİFE YORUM YAZ

Kabak Tatlısı


Malzemeler:

1 su bardağı şeker
700 gr.bal kabağı
Kaymak (süslemek için)



Hazırlanışı:
Kabakları istenilen ölçüde kesip güzelce yıkayın. Pişireceğiniz kaba dizip üstüne şekeri dökün ve l saat kadar bekletip kendi suyunu salmasını bekleyin.Ağır ateşte 20 dakika pişirin.Kabak çabuk pişen bir tatlı olduğu için hızlı ateşte pişirirseniz dağılır.Soğuduktan sonra servis kabına alıp ister kaymak, ister ceviz, isterseniz hindistan ceviziyle süsleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...