23 Mayıs 2011 Pazartesi

3 Renkli Bahar Pudingi

.

TARİFE YORUM YAZ




Malzemeler :
3 Renkli Bahar Pudingi
6 Su B. Süt
1,5 Su B. Toz Şeker
1 Çorba K. Un
2 Çorba K. Mısır Nişastası
1 Yumurta Sarısı
1 Pk. Vanilya
2 Çorba K. Toz Antep Fıstığı
1 Kase Çilek
Üzeri İçin
Antep Fıstığı

Hazırlanışı:
Süt ve şekeri bir tencerenin içine alıp pişiriyoruz. Ayrı bir yerde un, mısır nişastası, vanilya ve yumurta sarısını karıştırıp süte ilave ediyoruz.

Pudingimiz piştikten sonra bir kepçe servis kaselerimize döküp soğumaya bırakıyoruz. Geriye kalan pudingi 2'ye ayırıyoruz. Bir kısmına antep fıstığı döküp karıştırıyoruz. Çilekleri robota vurup püre haline getiriyoruz.

Geride kalan pudingin içine püre haline gelmiş çileği katıp karıştırıyoruz. Sade pudingi döktüğümüz kaselere önce antep fıstıklı pudingi döküp yine soğuttuktan sonra çilek püreli pudingimizi döküp soğuk servis ediyoruz.

Kaynak: oktayustam.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...