21 Aralık 2011 Çarşamba

Cevizli Peynirli Galeta Unu

.

TARİFE YORUM YAZ



Malzemeler :

4 Yufka
100 Gr. Beyaz Peynir
100 Gr. Kaşar Peynir
100 Gr. Tulum Peynir
1 Tutam Maydanoz
3 Tane Kırmızı Biber
1 Su B. Ceviz
Sıvıyağ



Mantolamak İçin:

1 Su B. Süt
Galeta Unu

Hazırlanışı :

İki yufkayı açıp üst üste koyuyoruz. İç harcı için, beyaz peynir, kaşar peyniri ve tulum peynirini karıştırma kabına rendeliyoruz. Maydanoz ve kırmızı biberi ince bir şekilde doğrayıp ekliyoruz.

Kırılmış ceviz koyup karıştırıyoruz. Yufkayı 8'e bölüyoruz. Sıvıyağ sürüyoruz. Peynirli harçtan baş kısımlara koyuyoruz. Rulo şeklinde sarıyoruz. Süt, ardından galeta ununa bulayıp yağlanmış tepsiye diziyoruz.

Diğer yufkalar içinde aynı işlemi uygluyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişiriyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...