26 Temmuz 2012 Perşembe

Bademli Keşkül

.

TARİFE YORUM YAZ

Bademli Keşkül

Malzemeler :
  • 1 litre süt
  • 1.5 su b.toz şeker
  • 2 çorba k.nişasta
  • 2 çorba k.toz badem 
  • 3 çorba k.hindistan cevizi
  • 1 yumurta sarısı

    Üzeri için:
  • yeşil fıstık
  • Kiraz şekerlemesi


Hazırlanışı :
Tencereye sütü, toz şekeri, toz bademi, nişastayı ve yumurta sarısını alarak çırparak pişirin. Kaynayınca üzerine hindistan cevizini de ekleyerek pişirin. Pişince sıcakken servis kaplarına paylaştırın. İlk sıcaklığı çıkınca üzerini kiraz şekerlemesi, hindistan cevizi ve yeşil fıstık ile süsleyerek servis yapın.

1 yorum:

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...