30 Temmuz 2012 Pazartesi

Franbuazlı Parfe

.

TARİFE YORUM YAZ

Franbuazlı Parfe


Malzeme :   
  • yarım kg frambuaz
  • 3 poşet kremşanti
  • 2.5 su b. süt
  • 1 çay b. tozşeker
  • 12 adet bisküvi
  • 1 çay b. damla çikolata

  Hazırlanışı :   
Frambuazların bir kısmını kalıbınızın altına dizin. Diğer tarafta şanti, şeker ve sütü çırpın. İçine bisküvileri kırın.
Damla çikolataları ekleyin. Frambuazların bir kısmını da ekleyin. Bu karışımı kalıba boşaltın. Üzerini düzeltip tekrar frambuaz serpiştirin.
Derin dondurucuda bir gece bekletip ters çevirerek servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...