29 Temmuz 2012 Pazar

Kremitte Kekikli Tavuk

.

TARİFE YORUM YAZ

Kiremitte Kekikli Tavuk
Malzemeler :

  • 2 Patates
  • 2 Tavuk Budu
  • 5 Diş Sarımsak
  • 1 Kase Biberli Domates Sos
  • Taze Kekik
  • Sıvıyağ
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kaşar peyniri


Hazırlanışı:

Tavukları ayıklıyoruz ve küp küp doğruyoruz. Sıvıyağ döktüğümüz tavada tavuklarımızı kızartıyoruz. Küp küp doğradığımız patatesleri yağda kızartıyoruz. Kiremit kabın içine önce patatesleri alıyoruz.

Üzerine tavukları koyuyoruz en üste de küp küp doğradığımız kaşar peynirleri koyup 180 derecelik fırında kaşar eriyene kadar pişiriyoruz. Afiyet Olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...