22 Temmuz 2012 Pazar

Oktay Usta Balık Ziyafeti

.

TARİFE YORUM YAZ


Oktay Usta Balık Ziyafeti


Malzeme Listesi:

  • 3 Levrek
  • Tuz
  • Karabiber
  • Zeytinyağı

Salatası İçin:

  • Turp
  • Renkli Yeşillik
  • Dereotu
  • Nane
  • Havuç
  • Kırmızı Soğan
  • Soya Filizi
  • Limon
  • Zeytinyağı


Hazırlanışı:
Levrekleri fileto haline getiriyoruz. Zeytinyağına batırıp tuz ve karabiber atıyoruz. Salatasını hazırlamak için, soya filizini karıştırma kabına alıyoruz. Yeşil soğanı ve dereotunu doğruyoruz.

Zeytinyağını ve limonunu sıkıyoruz. Süsleme yapmak için, turpları ortadan ikiye bölüyoruz ve ortalarını çıkarıyoruz.

İçine karışık yeşilliklerden bir tutam hazırlayarak oturtuyoruz ve uçlarını kesiyoruz. Servis tabağına hazırladığımız salatayı ve süslediğimiz sebzeleri koyuyoruz.

Levrekleri az yağda kızartıyoruz ve servis tabağına alıyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...