20 Temmuz 2012 Cuma

Tereyağlı Güveçte Kuru Fasülye

.

TARİFE YORUM YAZ

Tereyağlı Güveçte Kuru Fasülye













Malzemeler:

  • Yarım Kg Fasülye
  • 3 Çorba Kaşığı Tereyağı
  • 2 Diş Soğan 
  • 3 Diş Sarımsak
  • 2 Çorba Kaşığı Domates Salçası
  • 1 Çorba Kaşığı Biber Salçası
  • 3 Acı Biber
  • 2 Su Bardağı Et Suyu
  • Tuz
  • Su


Hazırlanışı:
Kuru fasülyeyi akşamdan soğuk suyla ıslatıyoruz.Islattığımız fasülyeleri tencereye koyuyoruz.Üzerine su döküp bir taşım kaynatıyoruz.Tereyağını ayrı bir tencereye alıp ocağın üzerine koyuyoruz.Soğan ve sarımsağı ince bir şekilde doğrayıp tereyağına ekliyoruz.Karıştırıp kavuruyoruz.Domates ve biber salçasını katıyoruz.Haşlanmış fasülyelerini ekliyoruz.Tuz,tane karabiber ve et suyu ve sıcak su koyup karıştırıyoruz.Kapağını kapatıp kısık ateşte pişiriyoruz.Kaynadıktan sonra tuz ve acı biberini ekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...