18 Temmuz 2012 Çarşamba

Yoğurtlu Soslu Zeytinyağlı Kabak

.

TARİFE YORUM YAZ





Malzemeler :

  • 1 Kg. Kabak
  • 2 Havuç
  • 2 Soğan
  • 2 Domates
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Üzeri İçin:
  • Yoğurt
  • Dereotu





Hazırlanışı :
Soğan , kabak ve havucu küçük bir şekilde doğruyoruz. Önce soğan ardından kabak ve havucu ekleyip kavuruyoruz. Tuzunu ekliyoruz.


Sebzeler kendi sularını verip çekene kadar pişiriyoruz. Servis tabağına alıyoruz. Çırpılmış yoğurdu üzerine döküyoruz.


Dereotunu doğrayıp üzerini süslüyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...