13 Ağustos 2012 Pazartesi

Arnavut Ciğeri

.

TARİFE YORUM YAZ


Arnavut Ciğeri
Arnavut Ciğeri

Malzemeler :

  • 500 gr.dana ciğeri
  • Söke un
  • Sade organik tuz
  • Toz kırmızı biber
Kızartmak İçin 
  • Sıvıyağ
  • Garnitür İçin 
  • 2 patates
  • Kırmızı soğan
  • Maydanoz
  • Çeri domates


Hazırlanışı:
2 adet patatesi küp olarak kesin.Patatesleri kızartın. 500 gr.dana ciğerinin ilk önce kanını çıkartın ve süzün. Daha sonra geniş bir kaba dana ciğerini alın ve üzerine un ilave edin ve tekrar süzgeçten geçirin ve fazla unu alın.
Daha sonra dana ciğeri kızartın. Servis tabağına patastesleri,ciğeri soğanlı maydanoz garnitürü ilave edip servis edin.
Arnavut Ciğeri çok farklı bir lezzet, sıradan bir tarif değil, deneyecek olanlara afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...