23 Ağustos 2012 Perşembe

Barbunya Pilaki

.

TARİFE YORUM YAZ

Barbunya Pilaki
Barbunya Pilaki

Malzemeler:
  • Yarım Kg Barbunya
  • 2 Patates
  • 1 Havuç
  • 1 Soğan
  • 2 Diş Sarımsak
  • 1 Çorba K. Domates Salçası
  • Zeytinyağı
  • Yarım Limon
  • Tuz
  • Şeker
  • Su
  • Üzeri İçin:
  • Maydanoz


Hazırlanışı:
Barbunyaları haşlıyoruz. Soğan ve havucu doğrayıp geniş bir tencerede zeytinyağı ile kavuruyoruz. Sarımsağı rendeliyoruz.
Domates salçasını katıyoruz. Sıcak su döküyoruz. Haşlanan barbunyaları katıyoruz.
Gerekirse biraz daha sıcak su koyuyoruz. Şeker ve tuzunu katıp pişirmeye devam ediyoruz. 
Sebzeler iyice piştikten sonra doğranmış maydanoz ile servis ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...