13 Ağustos 2012 Pazartesi

Çikolatalı Kolay Pasta

.

TARİFE YORUM YAZ

Çikolatalı Kolay Pasta
Çikolatalı Kolay Pasta

Malzeme Listesi

3 Yumurta
1 Su B. Toz Şeker
1,5 Su B. Söke Un
1 Paket Vanilya
1 Paket Kabartma Tozu
Yarım Çay B. Su

Islatmak İçin:
Süt


Arası Ve Üzeri İçin:
1 Paket Kakaolu Krem Şanti
Parça Çikolata

Üzeri İçin:
Rende Çikolata
Kiraz Şekerlemesi

Hazırlanışı:

Geniş bir kaseye yumurtaları kırın. Şekeri ilave ederek iyice çırpın. Suyu, kabartma tozunu, vanilyayı ve son olarak da unu ekleyip karıştırın.

Kek kalıbına dökün ve önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında pişirin. Pişen keki üçe bölün. İlk katı kalıba yerleştirin ve sütle ıslatın. Sütü ve şantiyi köpürtün. Kekin üzerine şanti sürün.

Arasına çikolata parçaları dökün. İkinci kat keki koyun ve yine sütle ıslatın. Çikolata parçası serpin. Üçüncü katı iç tarafı üste gelecek şekilde yerleştirin ve tekrar sütle ıslatın.

5 dakika kadar bekletin. Kalan kremşantiyi şanti torbasına koyun. Pastanın üzerini ve kenarlarını şantiyle kaplayın.

Üzerini çikolata ve kiraz şekerlemesiyle süsleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...