4 Ağustos 2012 Cumartesi

Ganitürlü Patates Püresi

.

TARİFE YORUM YAZ

Garnitürlü Patates Püresi
Garnitürlü Patates Püresi



Malzemeler :

  • 5 haşlanmış patates
  • 1 su b. süt
  • Sıvıyağ
  • 1 su b. konserve bezelye
  • 2 haşlanmış havuç
  • 1 tutam dereotu
  • Tuz, muskat
Hazırlanışı :
5 adet haşlanmış patatesleri rendeleyin.Üzerine 1 su bardağı süt ilave edin.Üzerine muskat rendesi ilave edin ve karıştırın.
Pürenin içine konserve bezelye ilave edin ve karıştıırn.1 tutam dereotunu ince olarak kesin ve pürenin içine dahil edip karıştırın.Patates püresini servis tabağına alın ve haşlanmış olan havuçlarla süsleyip servis edin.

Garnitürlerle süslenmiş güzel bir patates püresi tarifi, tarif için Oktay Usta'ya çok teşekkür ediyoruz; yapacak olanlara afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...