13 Ağustos 2012 Pazartesi

Patatesli Omlet

.

TARİFE YORUM YAZ

Patatesli Omlet
Patatesli Omlet

Malzemeler :


  • Patatesli Omlet:
  • 3 Haşlanmış Patates
  • 4 Yumurta
  • 1 Su.B. Süt
  • 1 Su B. Söke Un
  • 1 Çorba K. Tereyağı
  • Yarım Çay B. Sıvıyağ
  • 100 Gr Kaşar Peyniri
  • 2 Domates
  • Tuz,Karabiber
  • Taze Fesleğen Yaprağı



Hazırlanışı
Patatesleri püre haline getirin. Sütü, yumurtayı, sıvıyağı ve unu patates püresiyle karıştırın. Karışımı krep tavalarına kepçeyle paylaştırın ve çevirerek pişirin. Pişen kereplerin üzerlerine tereyağı sürün. Aralarına dilimlenmiş domates, rendelenmiş kaşar ve fesleğen yapraklarını dizin. Üst üste yerleştirin. En üstteki krepin üzerine tereyağı sürüp artan kaşarı da serpin. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında kaşar peyniri eriyinceye kadar pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...