11 Ağustos 2012 Cumartesi

Sebzeli Külbastı

.

TARİFE YORUM YAZ

Sebzeli Külbastı
Sebzeli Külbastı

Malzemeler :

  • Yarım Kg. Kuzu Külbastı
  • 4 Patates
  • 1 Çiçek Brokoli
  • Taze Kekik
  • 1 Soğan
  • 5 Acı Biber
  • Yarım Çay B. Süt
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kekik
  • 1 Çorba K. Tereyağı

Hazırlanışı :
Eti bir kaba alın. Üzerine soğan rendesini, tuzu, taze kekiği, sıvıyağ ve sütü ekleyerek iyice yedirene kadar biraz yoğurun. Kabın üzerini streç film ile kapatıp bir kaça saat dinlendirin.

Daha sonra eti az yağda yüksek ateşte iki taraflı pişirin. Yarı kıvamda haşlanmış patatesleri ve acı biberleri de bu tavada kızartın. Külbastıyı haşlanmış brokoli, atateslerle ve biberlerle beraber servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...