19 Ağustos 2012 Pazar

Turşu Kavurması

.

TARİFE YORUM YAZ

Turşu Kavurması
Turşu Kavurması


Malzemeler :

  • 1 Kavanoz Fasulye Turşusu
  • 4 Soğan
  • 2 Çorba K. Biber Püresi
  • 1 Çorba K. Tereyağı
  • Mısırözü Yağı


Hazırlanışı :
Soğanları ve fasulye turşusunu doğrayın. Tavaya tereyağını ve mısırözü yağı koyun, soğanları kavurun. Üzerine fasulyeyi ve püreyi ekleyip karıştırın. Kavurun ve altını kapatın. Servis tabağına alın ve maydanozlarla süsleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...