5 Eylül 2012 Çarşamba

Kiremitte Mantarlı Tavuk

.

TARİFE YORUM YAZ

Kremitte Mantarlı
Bambaşka bir mantarlı tavuk yemeği tarifi olmuş, çok lezzetli görünüyor, şimdiden yapıp bu güzel lezzeti tadacaklara afiyet olsun.

Malzemeler :
  • 1 bütün tavuk göğsü
  • 1 kase mantar
  • 5 sivri biber
  • 5 diş sarımsak
  • 1 su b. domates konservesi
  • kekik
  • kaşar peyniri
  • zeytinyağı
  • tuz
  • karabiber
    

     
   
Hazırlanışı :


1 kase mantarı ortadan kesin.5 sivri biberi iri olarak kesin.1 bütün tavuk göğsü iri olarak kesin.Tavaya sıvıyağı alın. Tavaya  mantarları ilave edin ve soteleyin.Daha sonra üzerine tavuk etlerini ilave edin ve kavurun.
Tavuk etlerinin üzerine sivri biberleri  ilave edin ve pişirmeye devam edin.Daha sonra üzerine domates konservesi kekik,tuz ve karabiber ilave edin.Tüm malzemeyi güvece ilave edin.Üzerine kaşar peynir rendesi ilave edip servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...