15 Ekim 2012 Pazartesi

Oktay Usta Izgarada Ekmek Arası Tombik Köfteli Sucuk

.

TARİFE YORUM YAZ




Malzeme Listesi:

  • 10 Tombik Ekmek
  • 400 Gr. Kıyma
  • Tuz
  • 1 Sucuk
  • 1 Kase Patlıcanlı Domates Sos

Garnitürü İçin:
  • Turp
  • Marul
  • Kıvırcık
  • Kornişon Turşu
  • Soğan



Hazırlanışı:
Kıyma ve biraz tuzu karıştırma kabına alıp karıştırıyoruz. Ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp yassılaştırıyoruz.

Sucukları dilimliyoruz. Köfte ve sucukları ızgarada önlü arkalı pişiriyoruz. Ekmekleri ortadan ikiye bölüyoruz. İçlerine patlıcanlı domates sos sürüyoruz.


İnce doğranmış soğan ve dilimlenmiş turşu koyuyoruz. Pişen köfte ve sucukları ekmeklere paylaştırıyoruz.


Doğranmış turp ve kıvırcıkla servis ediyoruz.
afiyet olsun<

1 yorum:

  1. Ne kadar güzel ve leziz görünüyor. Ayrıca çok iştah açıcı olmuş. Ellerinize, emeğinize sağlık.

    Saygılar.

    YanıtlaSil

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...