10 Kasım 2012 Cumartesi

Oktay Usta'dan Börülceli Tarhana Çorbası

.

TARİFE YORUM YAZ


Malzeme Listesi

  • 4 Çorba Kaşık Tarhana
  • 2 Çorba Kaşık Domates Salçası
  • 1 Su Bardak Börülce
  • 2 Yeşil Biber
  • 1 Su Bardak Tavuk Suyu
  • Sıvıyağ
  • Tuz
  • Su



Hazırlanışı

Tencerede tereyağını eritiyoruz. İncecik doğranan biberi tencereye alarak kavuruyoruz. Üzerine salçayı ve tarhanayı ilave ederek karıştırıyoruz.

Önce et suyunu sonra soğuk suyunu dökerek kıvamını açıyoruz. Ardından da sıcak suyunu veriyoruz. Tencereye haşlanmış börülceyi, tuzu ve karabiberi ilave ediyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...