12 Mayıs 2013 Pazar

Bahçıvan Çorbası

.

TARİFE YORUM YAZ

Bahçıvan Çorbası
Bahçıvan Çorbası


MALZEMELER:
  • 125 gr.kuşbaşı et
  • 1 soğan
  • 1 çorba k.tereyağ
  • 1 çorba k.salça
  • 1 su b.et suyu
  • tuz
  • 1-2 yaprak lahana
  • 1 pırasa 
  • 1 kereviz
  • 1 havuç
  • 1 çorab k.erişte
  • 1 çorba k.bulgur
  • karabiber

HAZIRLANIŞI:Çorba için ilk olarak kuşbaşı doğranmış et tencereye alınır.
üzerine yemeklik doğranmış soğanlar ve salça eklenerek 
sotelenir.diğer taraftan kereviz soyularak suda bekletilir.
havuçlar küp küp doğranarak eklenir.lahana da doğranarak
ilave edilir.pırasaların da yeşil kısmı doğranarak ilave edilir.
kerevizler de doğranarak en son olarak ilave edilir.pişmesine 
yakın  erişte ve bulgur eklenerek pişirilir.üzerinde doğranmış 
maydanozla servis yapılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...