11 Temmuz 2013 Perşembe

Asma Yaprağında Çupra Tarifi

.

TARİFE YORUM YAZ

MALZEMELER:
1 adet çupra
2 defne yaprağı
asma yaprağı
tane karabiber
1 limon dilimi
Garnitürü için:
yeşil soğan
turp
havuç
maydanoz
ıspanak

HAZIRLANIŞI:
ilk olarak balık asma yaprağının tuzu göz önünde tutularak tuzlanır.
balığın karın kısmına karabiber, defne yaprağı ve limon dilimi konur.
daha sonra balığın yüzeyi yağlanır.diğer taraftan asma yaprakları
yanyana üst üste gelecek şekilde dizilir.balık asma yapraklarına
sarılarak ızgarada pişirilir.pişince yanında salatası ile servis yapılır.

Kaynak: oktayusta.blogcu.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...