18 Temmuz 2013 Perşembe

MANTILI YOĞURT ÇORBASI

.

TARİFE YORUM YAZ

MANTILI YOĞURT ÇORBASI
MANTILI YOĞURT ÇORBASI
MALZEMELER:
  • 1 kase mantı
  • 1 su b. haşlanmış nohut
  • 1 kase yoğurt
  • 3 çorba k. un
  • 1 yumurta
  • tuz, su
ÜZERİ İÇİN:
  • Tereyağı
  • nane
  • yeşil soğan yaprağı
HAZIRLANIŞI:
Tencereye 1 kase mantıyı ve 1 su bardağı haşlanmış nohutu alın.Üzerine sıcak su ilave ederek kaynatın.Çorbanın terbiyesi içİNn karıştırma kabına 1 kase yoğurt,1 adet yumurta, 3 çorba kaşığı unu ve su ilave edip karışıtın.Daha sonra tenceredeki sıcak sudan bir miktar terbiyeye ilave edip karıştırın.Terbiyeyi tencereye boşaltıp çorbayı pişirin.Üzeri için ise tavaya tereyağını alın.Üzerine ince kesilmiş olan nane,yeşil soğan yaprakları ilave edip soteleyin.Servis tabağına çorbayı alın.Üzerine naneli,yeşil soğanı ilave edip servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...