10 Temmuz 2013 Çarşamba

Oktay Usta Kağıtta Levrek

.

TARİFE YORUM YAZ



Deniz ürünleri denilince akla levrek gelir. Hani derler ya denizden babam çıksa yerim, aslında öyle de değil denizden babanız çıkarsa çıkmasına yardımcı olup en yakındaki balık lokantasına gidebilirsiniz, yahut ona da bir olta verip balığın tadını çıkarırsınız :) Takdir edersiniz ki her yol balığa çıkıyor.Afiyet olsun.

KAĞITTA LEVREK:
1 levrek
1 domates
1 biber
1 limon
defne yaprağı
1 tutam maydanoz
zeytinyağı
tuz
tane karabiber


HAZIRLANIŞI:
1 adet levreği fileto haline getirin.
Yağlı kağıd dilim kesilmiş domatesin
yarısını dizin.Üzerine levrek filetoyu alın.
Üzerine kesilmiş olan biberi dizin.
Üzerine tekrar domates dilimleri defne yaprağı
1 tutam maydonoz ilave edin.
Yağlı kağıdı iyice kapatın.
Önceden ısıtılmış 200 decelik fırında pişirin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum eklemekte güçlük çekenler
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...